15 novembre 2009

Sneeuw, zon, regen en wind in Salatrucu

Hey hey,

Het is hier een paar dagen heel erg koud geweest (zie vorige post). We hebben het toen 2 nachten uitgehouden in ons houten hutje, inclusief om het uur hout in de kachel werpen. Daarna zijn we toch maar verhuisd naar het dorp, bij Vali en Cucu thuis. Zij hebben een centrale verwarming, wat eigenlijk wel een luxe is hier in Salatrucu. En nu kunnen we weer van warme douches genieten :-)We zijn ondertussen ook een weekje weer naar België gekeerd (met de auto in een record tempo: 26 uur voor de heenreis en 30 uur voor de terugreis). Luc was namelijk op zoek naar een tweedehands graafmachine en heeft er toen eentje gekocht in Pittem (clin d'oeil à Dan). Die is ondertussen sinds gisteren ook in Salatrucu aangekomen. Luc gaat eindelijk mogen spelen met zijn speeltje :-)
Op de werf gaat het weer een beetje vooruit. De mannen zijn nu weer volop beton aan het gieten om de achterste muur af te krijgen voor de winter komt.

Voor de rest alles ok, ook met de twee rakkertjes. Hieronder zijn ze warm gekleed om naar buiten te gaan, kijken naar de werf (al vergist Ernest zich wel van schoenmaat).


Vele kusjes !

1 commentaire:

  1. Amai, als ik dat zo allemaal hoor dan is werken op een werf in België (weliswaar zonder vensters of chauffage) bijna het paradijs... ;o)
    Succes! En we blijven jullie verhalen volgen!

    Groetjes,
    Boud/Irbis

    RépondreSupprimer